Články

2 minuty čtení
Tiskárna Canon i-SENSYS LBP6030B na stole 5 minut čtení

Recenze Canon i-SENSYS LBP6030B: Tiskárna s převahou pozitiv

25. 5. 2023

Hledáte cenově dostupnou tiskárnu, která vám pomůže s tiskem spousty dokumentů v co možná nejvyšší kvalitě? Pak vás zřejmě čeká vcelku trnitá cesta. Takových tiskáren je na trhu totiž poměrně dost, což ztěžuje jejich výběr. V následujících řádcích se vám v tom nicméně pokusím alespoň trochu pomoci. Na otestování mi totiž dorazila tiskárna Canon i-SENSYS LBP6030B a jelikož mi v pracovně dělá již nějakou chvíli němého parťáka, je na čase ji zhodnotit, zda stojí či naopak nestojí za to, co si za ní obchody účtují. Pojďme tedy na to.

Celý článek »
Televize na stěně v obývacím pokoji. 6 minut čtení

Jak vybrat televizi: Nejlepší TV podle velikosti a rozlišení

22. 5. 2023

Bez TV si v dnešní době většina z nás nedokáže představit každodenní život. Je proto jasné, že při koupi nové jde vždy o to, aby zvolený model byl ta nejlepší televize dle preferencí uživatele. Pokud vám jde u TV zejména o její velikost a rozlišení, v následujících řádcích vám dáme několik tipů, jak se v současné nabídce orientovat a na co brát zřetel, ale taktéž na konkrétní televize, které lze v současnosti označit za ty nejlepší v rozumné cenové relaci.

Celý článek »
Tiskárna Brother HL-1222WE na kuchyňském stole. 5 minut čtení

Recenze Brother HL-1222WE: Levná laserová tiskárna nejen domů

18. 5. 2023

Vybrat vhodnou tiskárnu pro tisk dokumentů je v dnešní době celkem kumšt. To proto, že na trhu naleznete nepřeberné množství modelů, mezi kterými nemusí být vždy jednoduché se zorientovat. Právě s výběrem se vám však v následujících řádcích pokusím do jisté míry pomoci. V předešlých týdnech mi totiž do pracovny přistála na testy tiskárna Brother HL-1222WE a jelikož jsem toho na ní vytiskl již skutečně dost a udělal si tak díky tomu o ní obrázek, je na čase vás seznámit s tím, jaká v reálném světě je.

Celý článek »
Televize pověšená na zdi v obývacím pokoji. 8 minut čtení

Jak vybrat TV: Tipy na televize s nejlepším poměrem cena/výkon

15. 5. 2023

Televize již dávno nejsou jen o obrazu. Ty nejlepší televize totiž vynikají i v celé řadě dalších parametrů, které z nich dělají komplexní modely schopné uspokojit uživatele i z hlediska kvality zvuku, chytrých funkcí či třeba náruživé hráče. Pravdou sice je, že za kvalitu si výrobci nechávají rádi bohatě zaplatit, nicméně na trhu je stále spousta televizí s parádním poměrem ceny a výkonu, které toho za přívětivou cenu dokáží nabídnout skutečně mnoho pozitivního a jen minimum negativního. Pokud tedy jde o koupi nejlepší televize z hlediska šíře výbavy v kombinaci s příznivou cenou i vám, v následujících řádcích vám zkusíme s výběrem poradit. Představíme vám v nich totiž jak základní parametry pro výběr televize vyjma rozlišení a úhlopříčky, tak i televize, které nyní dávají poměrově rozhodně smysl.

Celý článek »
Tiskárna HP LaserJet M110we na kancelářském stole. 4 minuty čtení

Recenze HP LaserJet M110we: Skvělá tiskárna pro nenáročné

8. 5. 2023

Sháníte levnou tiskárnu vhodnou pro tisk dokumentů, ale stále tápete nad tím, jakou vybrat? V následujících řádcích se vám pokusím alespoň částečně poradit. Do rukou se mi totiž na otestování dostala tiskárna HP LaserJet M110we, která je pro tyto účely jako stvořená. A protože mi již pár týdnů dělá v pracovně společnost, je na čase jí zevrubně zhodnotit.

Celý článek »