Články

3 minuty čtení

Plotrová tiskárna a velkoformátový tisk: jak vybrat správné zařízení

15. 2. 2021

Přestože si to většinou neuvědomujeme, jsou velkoplošné tisky běžnou součástí našeho života. Při cestě do práce míjíme velké reklamní plochy, v zaměstnání zase pracujeme třeba s nadrozměrnou projektovou dokumentací. Co přesně je ale k velkoformátovému tisku potřeba? A má nějaké nevýhody?

Celý článek »
5 minut čtení

5 tipů, jak vybrat skartovačku + výpočet rychlosti skartace

8. 2. 2021

Ať už sháníte skartovačku do kanceláře nebo pro domácnost, základem úspěchu je výběr podle správných parametrů. V tomto článku vám prozradíme, co je tzv. stupeň bezpečnosti, jaké další materiály kromě papíru je možné skartovat, jak vypočítat rychlost skartace či zda je možné zlikvidovaný papír recyklovat.

Celý článek »
2 minuty čtení

Jak vytisknout jmenovky, vizitky a další propagační materiály?

18. 1. 2021

Potřebujete rychle zpracovat a vytisknout reklamní materiály a copycentrum není po ruce nebo vás zkrátka tlačí čas? Žádný strach, dnes už vizitky i letáky zvládnete zpracovat svépomocí - i s obyčejnou tiskárnou. Přečtěte si, jak vytvořit takové propagační tiskoviny, se kterými si ostudu neutrhnete.

Celý článek »
3 minuty čtení

Příběh značky Dell: od montování počítačů na koleni po technologického giganta

11. 1. 2021

Dell dnes patří za jednu z největších technologických společností světa. Firma zaměstnává přes 165 tisíc lidí a její majitel okupuje přední příčky nejbohatších lidí planety. Nebylo tomu tak ale vždy. Ještě před tím, než se Dell vrhl do prodeje tiskáren a dalších komponent byly jeho hlavním produktem montované počítače. Nápad na jejich prodej se urodil v hlavě 19letého amerického studenta.

Celý článek »
2 minuty čtení

Co znamenají písmena v názvu tiskárny?

4. 1. 2021

Přemýšleli jste někdy nad tím, jaký je význam písmen d, t či n ve jménu tiskárny? Výrobci jimi označují různé funkce tiskového zařízení - a pokud si je zapamatujete, snadno na první pohled poznáte, co vám tiskárny a multifunkční zařízení mohou nabídnout.

Celý článek »
3 minuty čtení

5 tipů, jak správně vybrat kancelářskou židli či křeslo

14. 12. 2020

Sedavá zaměstnání jsou čím dál rozšířenější. Pokud v kanceláři prosedíte 8 hodin denně (téměř 2 tisíc hodin ročně), bez dobré kancelářské židle se neobejdete. Špatné sezení má totiž mít na lidské tělo devastující účinky. Prozradíme vám, jak vybrat takové křeslo (či židli), která bude sloužit vašemu zdraví - ne proti němu.

Celý článek »