Články

3 minuty čtení

Prarodiče chtějí fotky vnoučat? Vytiskněte jim je doma i s rámečkem

11. 7. 2022

Že vaše rodiče nic nepotěší tolik jako fotka jejich vnoučat? Nemusíte vymýšlet nic složitého. Fotografii i fotorámeček si zvládnete vyrobit doma a k výrobě můžete přizvat i děti. Výsledný dárek tak bude skutečně originální dekorací a přírůstkem do sbírky babičky a dědy, se kterým si vybaví hezké vzpomínky na vnoučata i ve chvílích, kdy nejsou spolu.

Celý článek »
7 minut čtení

Jak poznáte, zda je váš počítač zavirovaný?

7. 7. 2022

Zdá se vám, že se váš počítač chová v poslední době zvláštně a vy nemáte sebemenší ponětí, proč tomu tak je? Nelze bohužel vyloučit, že si do něj našel cestu virus, který vám má určitým způsobem škodit. Jeho rozpoznání a likvidace je naštěstí relativně jednoduchou záležitostí, stejně jako obrana proti němu. V následujících řádcích vám v tomto směru řekneme, co a jak.

Celý článek »
9 minut čtení

3D pero: návod pro začátečníky

1. 7. 2022

Zkoušeli jste už kreslit trojrozměrné objekty? S 3D perem to není žádný problém. Přečtěte si, jak 3D pera fungují, jak je ovládat a jak s jejich pomocí vytvoříte skvělé dárky pro své nejbližší.

Celý článek »
3 minuty čtení

Jak na potisk plátěných tašek a dalšího textilu

27. 6. 2022

Ty nejlepší dárky a nejoblíbenější kousky oblečení bývají ty, ke kterým máme osobní vztah. Obyčejnou plátěnou tašku proměníte v klenot během chvilky! Přečtěte si, jak tisknout na textil či látku, aby se vaše dílo povedlo.

Celý článek »
6 minut čtení

Zaschlá barva v inkoustové tiskárně: Radíme, jak problém vyřešit a jak mu předejít

24. 6. 2022

Přestala vaše inkoustová tiskárna znenadání tisknout, nebo tiskne, ale vynechává jednu barvu, přestože dotčená cartridge dle všeho není prázdná? Příčina je velmi pravděpodobně jediná - konkrétně zaschnutá barva. Zajímá-li vás, co tento problém způsobuje, jak mu předejít a jak jej vyřešit, pokud už nastane, jste tady správně. V následujících řádcích vám totiž na všechny tyto otázky poskytneme odpověď.

Celý článek »
8 minut čtení

10 + 1 tip, jak se rychle zbavit únavy v práci

22. 6. 2022

Usedáte ráno k práci celí čilí, dopoledne vám jde ještě vše pěkně od ruky, ale kolem poledne a odpoledne už pociťujete výrazný útlum své produktivity? Pokud řešíte podobnou věc jednou za čas, není důvod k panice, protože jste se pravděpodobně jen špatně vyspali, popřípadě jste měli v předešlých dnech na práci více věcí, než jste zvyklí, a vaše tělo už si zkrátka řeklo: “dost”. Je-li však podobná únava vaším denním chlebem a to třeba i ve větší míře, máte solidní problém a je proto nejvyšší čas s tím něco začít dělat. A my se vám v následujících řádcích pokusíme poradit, co by to mělo být.

Celý článek »