Články

3 minuty čtení

Kam vyhodit toner či cartridge: Poradíme vám, jak prázdnou náplň zlikvidovat či zrecyklovat

22. 6. 2022

Ať už využíváte inkoustovou či laserovou tiskárnu, nevyhnete se u nich čas od času výměny jejich náplně ve formě cartridge či toneru. Tušíte však, co se starou prázdnou náplní do tiskárny dělat? Do odpadkového koše totiž rozhodně nepatří - tedy minimálně v případě, že nechcete uškodit přírodě. Jak tedy s prázdnými cartridgemi či tonery zacházet?

Celý článek »
4 minuty čtení

Jak tisknout z mobilních zařízení: Průvodce pro začátečníky

21. 6. 2022

Zabudované fotoaparáty ve smartphonech už téměř nahradily kompaktní foťáky. S rostoucím prostorem vnitřní paměti a zvyšováním operačního výkonu se z chytrých telefonů stávají plnohodnotné pracovní nástroje, které nezřídka suplují přenosné počítače. Není divu, že poptávka po tisku přímo z mobilů a tabletů, roste. Pojďte si přečíst více o tom, jak tisknout z mobilních zařízení.

Celý článek »
5 minut čtení

4 nejčastější problémy s tiskárnou Canon a jak na ně

16. 6. 2022

Tiskárny společnosti Canon patří mezi nejspolehlivější zařízení na trhu, menší porucha se ale nemusí vyhnout ani jim. V následujících řádcích se proto zaměříme na nejčastější problémy s nimi a jejich řešení pro případ, že s tiskem spěcháte, nemáte po ruce návod a na volání na zákaznickou podporu není čas.

Celý článek »
4 minuty čtení

7 tipů, jak zabavit doma předškoláky (i během prázdnin)

15. 6. 2022

Nedávná pandemie koronaviru mnohým z nás ukázala, že zabavit děti ve chvíli, kdy nemohou ven není nic snadného. Obzvlášť těžké je to pak u dítek předškolního věku, která naši pozornost žádají přeci jen o něco častěji než děti školou povinné. Přinášíme proto pár tipů, jak si poradit.

Celý článek »
3 minuty čtení

Tištěná propagace má své místo i v digitálním světě

13. 6. 2022

Podnikatelé, velké firmy i zákazníci naskočili do virtuálního prostředí a především během pandemie začalo přibývat online transakcí. I když vám dobře funguje e-shop i online reklama, neměli byste zapomínat na staré dobré offline techniky a zanedbávat tištěnou reklamu. Ne každý je dostatečně technicky zdatný a řada lidí stále preferuje papírovou formu. Víte, čemu dávají přednost vaši zákazníci a jak tisk pomáhá s budováním značky?

Celý článek »
8 minut čtení

Klimatizace: 7 tipů, jak ji využívat na maximum a hlavně správně

6. 6. 2022

Pokud patříte k lidem, kteří v horkých dnech na moderní zařízení jako klimatizace často spoléhají, možná se vám bude hodit pár doporučení, jak klimatizaci využívat účelně a především s ohledem na své zdraví.

Celý článek »