Články

3 minuty čtení

Rostliny čistící vzduch a další tipy, jak snížit zamoření vzduchu v kanceláři

18. 4. 2022

Je vaše kancelářská tiskárna během pracovní doby v provozu prakticky bez přestávky? Pak je důležité dbát na dostatek pokojových rostlin v místnosti či kvalitní čističku vzduchu. V opačném případě si koledujete o nepříjemné zdravotní problémy.

Celý článek »
2 minuty čtení

Jak vyměnit barvu v inkoustové tiskárně HP, Canon, Epson a dalších

4. 4. 2022

Výměna náplně v tiskárně není nic složitého a zvládnete ji během chvilky, i když jste nikdy nic podobného nedělali. Pojďme se podívat, jak se liší výměna u inkoustového a laserového zařízení, jak přesně postupovat a čemu se naopak vyhnout.

Celý článek »
2 minuty čtení

Oživení interiéru pomocí tiskárny

21. 3. 2022

Rozhlížíte se po bytě a říkáte si, že by to chtělo něčím oživit? Je důležité, abyste se ve svém domově cítili dobře. Ať už do něj chcete vnést trochu barvy a veselí, nebo ho jednoduše zútulnit a dodat mu šmrnc, s pomocí své tiskárny svému obydlí vdechnete nový život během chvilky.

Celý článek »
2 minuty čtení

Jak potisknout tričko doma - i s obyčejnou tiskárnou

7. 3. 2022

Domácí potisk trika není nic složitého - vystačíte si s obyčejnou inkoustovou tiskárnou, bavlněným oděvem, nůžkami, nažehlovacím papírem a žehličkou. Pojďme se podívat, jak postupovat a kde jednotlivé pomůcky sehnat.

Celý článek »
3 minuty čtení

Jak uspořádat nezapomenutelnou dětskou oslavu

21. 2. 2022

Uspořádat dětskou oslavu může být pořádná fuška. Nenechte se tím ale zaskočit! V klidu se zastavte a inspirujte se našimi tipy, které vám ulehčí práci při sestavování slavnostního občerstvení a dalších úkonů, které k dětským oslavám patří.

Celý článek »
2 minuty čtení

3 důvody, proč si domů nekupovat drahou tiskárnu

7. 2. 2022

Mít doma kdykoliv k dispozici špičkové tiskové zařízení je bezpochyby příjemné. Realita je ale taková, že si často vystačíme s levnější tiskárnou. Tady jsou 3 situace, kdy se vám pořízení drahé tiskárny domů nevyplatí.

Celý článek »