Články

2 minuty čtení

Kde koupit levné barvy do tiskárny Canon + srovnání nákladů

25. 10. 2021

Výběr správné náplně je alfou a omegou kvalitního tisku. Věděli jste ale, že náplně tonery a cartridge Canon můžete pořídit i několikanásobně levněji, aniž byste museli slevovat na kvalitě?

Celý článek »
3 minuty čtení

Srovnání levných a drahých tiskáren - která se vyplatí?

18. 10. 2021

Cena je často jednou z prvních věcí, která nás při pořizování tiskárny zajímá. Teprve potom přemýšlíme o dalších faktorech, jako jsou provozní náklady tiskového zařízení nebo jeho přídavné funkce. V tomto článku vám na praktických příkladech ukážeme, proč byste měli přemýšlet nejprve nad funkcemi - a až poté nad pořizovací cenou.

Celý článek »
3 minuty čtení

Jak na bezpečné heslo a která hesla hackeři prolomí do 1 vteřiny

11. 10. 2021

Bez internetu by si dnes dovedl představit svůj život už jen málokdo. Stačí ale jen trocha nepozornosti a vaše citlivé údaje, digitální identita a další data se snadno ocitnou v nepovolaných rukách. Jak zvolit bezpečné heslo, které bude vhodným strážcem vašich účtů? Držte se těchto základních postupů.

Celý článek »
3 minuty čtení

Jak vybrat tiskárnu do malé kanceláře

4. 10. 2021

Tiskárna je nezbytnou součástí téměř každé kanceláře. Jak vybrat tiskárnu, která bude ideálním pomocníkem v té vaší? Máme pro vás několik tipů, podle čeho si vybrat tu pravou.

Celý článek »
2 minuty čtení

4 faktory, podle kterých vybrat levnou (a výkonnou) tiskárnu pro studenta

27. 9. 2021

Zatímco ještě před několika lety byla vlastní tiskárna pro studenty příjemným bonusem, dnes bez její pomoci nelze školu prakticky dostudovat. Jak ale vybrat takovou, která splní všechny nároky na tisk školních prací a její provoz vás nezruinuje?

Celý článek »
3 minuty čtení

Jak si vytvořit vlastní kuchařku a další vychytávky do kuchyně

20. 9. 2021

“Kolik gramů másla bylo v tom receptu?” “Do které kořenky jsme schovali pepř?” Jestli se poznáváte, máme pro vás několik vychytávek, které vám usnadní pobyt v kuchyni. A co je nejlepší: všechny si je můžete za pár chvilek vytisknout na své tiskárně.

Celý článek »