Články

3 minuty čtení

Praktický průvodce archivací účetních a dalších dokladů

9. 8. 2021

Povinnost archivovat různé druhy dokumentů se týká všech firem i neziskových organizací. Jak dlouho je ale potřeba jednotlivé typy dokladů uchovávat? A jak s nimi po uplynutí dané lhůty naložit? Obě otázky vám zodpoví následující řádky.

Celý článek »
3 minuty čtení

Druhy čajů, které zaženou stres a naladí lepší náladu

2. 8. 2021

Únava, stres, úzkost i nedostatek schopnosti soustředit se narušují naši duševní rovnováhu. Nedaří se vám najít ten správný balanc? Možná vám ho pomůže objevit ten správný hrnek čaje.

Celý článek »
4 minuty čtení

Správný pitný režim aneb jak v létě pít

19. 7. 2021

Přibližně dvě třetiny našeho těla jsou tvořeny vodou. Proto je především v parných letních dnech, kdy se více potíme, tak důležité dbát na dostatečný příjem tekutin. Kolik vody byste měli denně vypít a jaké benefity vám může přinést správný pitný režim?

Celý článek »
2 minuty čtení

Jak laminovat papír (a vybrat správnou laminovačku)

12. 7. 2021

Potřebujete pravidelně laminovat vizitky, důležité dokumenty či jiné materiály a nevíte, jaký typ zařízení zvolit? Vše podstatné se dozvíte v tomto článku - včetně rozdílů mezi různými typy laminovacích fólií a srovnání jednotlivých druhů laminace.

Celý článek »
3 minuty čtení

Kolik kofeinu je v kávě a čaji a kdy byste měli ubrat?

5. 7. 2021

Čaj a káva patří k nejoblíbenějším nápojům na světě. Jsou neodmyslitelnou součástí našeho ranního rituálu, odpoledního relaxu nebo způsobem, jak nakopnout koncentraci v kanceláři i na home officu. Kolik kávy denně můžete vypít a jaké množství kofeinu už pro vás může být nebezpečné?

Celý článek »
2 minuty čtení

Jak vyčistit monitor: návod na bezpečný postup

28. 6. 2021

Monitor počítače je pro velkou část z nás jedním z hlavních pracovních nástrojů, před kterým trávíme každý den řadu hodin. Aby náš „výhled“ na displej nic nerušilo, je potřeba jej čas od času důkladně vyčistit. Jinak si - vedle pokaženého estetického dojmu - koledujeme o pořádný průšvih.

Celý článek »