Články

3 minuty čtení

Příběh značky Lexmark: recept na úspěch? 18 hodin práce denně

19. 4. 2021

V porovnání s jinými značkami je Lexmark poměrně mladou společností - na trhu působí teprve od začátku 90. let. Přesto se v prodeji tiskáren rychle stihl zařadit mezi světové giganty. Jak se to firmě, která už téměř tři dekády sídlí v americkém Lexingtonu, povedlo?

Celý článek »
3 minuty čtení

Epson: příběh inovátorské značky, která začínala v prodejně sojové pasty

9. 4. 2021

Není moc firem, který by se mohly pochlubit tím, že v pravidelných cyklech přicházejí s průlomovými technologiemi. Epson jednou z takových společností je. Začátky jejího příběhu se přitom točí okolo výroby hodinek, k tiskárnám se Epson pořádně dostal až díky olympiádě v Tokiu. Pokračování v článku…

Celý článek »
2 minuty čtení

Ořezové značky: proč jsou pro tisk důležité a jak je vytvořit?

29. 3. 2021

Pokud si u tiskárny objednáte tisk vizitek, letáků či jiných grafických materiálů, může vás překvapit požadavek na doplnění tzv. spadávky a ořezových značek. O co přesně se jedná a jak tyto prvky do tiskové předlohy vložit?

Celý článek »
2 minuty čtení

Jak správně vytisknout daňové přiznání 2021

27. 3. 2021

Odevzdání daňového přiznání za rok 2020 je na spadnutí. Přinášíme vám přehled formulářů, které je potřeba podat - i s termíny odevzdání a návodem, jak přiznání správně vytisknout.

Celý článek »
3 minuty čtení

Proč dochází k zablokování kompatibilních tonerů

22. 3. 2021

Přestala vaše tiskárna ze dne na den tisknout a jako důvod uvádí, že toner či inkoustová náplň nebyly rozpoznány? Pokud využíváte kompatibilní tonery, je zdrojem vašich potíží s největší pravděpodobností aktualizace ovladače firmwaru tiskárny. Přečtěte si, proč k tomuto problému dochází a jak jej obejít.

Celý článek »
3 minuty čtení

5 tipů pro útulnější a zdravější kancelář

8. 3. 2021

Abychom v zaměstnání mohli odvádět odpovídající výkon, je potřeba, abychom se v kanceláři cítili příjemné. Trávíme v ní koneckonců 8 hodin denně, je proto důležité přizpůsobit si pracovní prostor našim přáním a potřebám. Základem pozitivní pracovní atmosféry (a zdravé práce) je čistá, vzdušná místnost. Přečtěte si, jak jí dosáhnout několika relativně jednoduchými změnami.

Celý článek »