Články

2 minuty čtení

3 důvody, proč si domů nekupovat drahou tiskárnu

7. 2. 2022

Mít doma kdykoliv k dispozici špičkové tiskové zařízení je bezpochyby příjemné. Realita je ale taková, že si často vystačíme s levnější tiskárnou. Tady jsou 3 situace, kdy se vám pořízení drahé tiskárny domů nevyplatí.

Celý článek »
3 minuty čtení

Co s potisknutým papírem? Skartace, recyklace i výroba papírmašé

31. 1. 2022

Hromadí se vám v kanceláři či doma staré dokumenty, letáky a další materiály, kterých se potřebujete zbavit? I likvidace papírového odpadu má svá pravidla. Nepotřebný papír je ale možné znovu využít - třeba pro společné chvíle s dětmi.

Celý článek »
3 minuty čtení

Jak si zařídit kancelář, aby se v ní dobře pracovalo?

24. 1. 2022

Zařizujete novou kancelář nebo přemýšlíte, co provést s tou současnou, aby se vám v ní lépe pracovalo? Tyto věci by vám v kanceláři určitě neměly chybět.

Celý článek »
2 minuty čtení

Jakou (levnou) tiskárnu pro občasný tisk zvolit?

17. 1. 2022

Většinu článků o výběru tiskáren věnujeme zařízením, které tisknou v relativně vysokém objemu za co nejnižší cenu. Najdou se ale i lidé, kteří potřebují tisknout jen čas od času a chtějí si třeba užívat výhod multifunkce - tedy skenování a kopírování. Po kterém přístroji v takovou chvíli sáhnout?

Celý článek »
3 minuty čtení

Jak funguje tisk na dřevo, látku, sklo a další materiály

10. 1. 2022

S tričkem, hrnkem či skleněnou plaketou se zakázkovým potiskem jste se už asi setkali. Ale věděli jste, na jakém principu tisk na tyto netradiční materiály funguje? V článku vám prozradíme, jaké technologie se pro potisk keramiky či textilu vlastně využívají - a poradíme, jak doma v několika jednoduchých krocích přenést na dřevo fotografii či obrázek.

Celý článek »
3 minuty čtení

Jak odstranit skvrny od inkoustu z koberce či podlahy

27. 12. 2021

“Když už, tak pořádně.” Roztříštila se vám cartrige na koberci nebo jste si zamazali novou sedačku? Neztrácejte hlavu. Nejúčinnějším způsobem, jak z takové šlamastyky ven, je rychle jednat! Přečtěte si, co na inkoust platí a jak zachránit nejen koberec.

Celý článek »