Články

Originální toner HP vedle kompatibilního toneru TonerPartner 4 minuty čtení

Aktualizace HP tiskárny: Co dělat, abyste mohli i nadále používat kompatibilní náplně

28. 8. 2023

Kompatibilní tonery a cartridge se těší mezi majiteli tiskáren dlouhodobě velké popularitě, jelikož lze díky nim ušetřit při tisku nemalé peníze. Oproti originálním náplním je totiž u nich cena za výtisk podstatně nižší, přičemž kvalita tisku je s originály zpravidla takřka stejná. Právě kvůli svým kladům však začínají být kompatibilní náplně pro výrobce tiskáren čím dál tím větším trnem v oku, přičemž jako první proti nim začalo zejména intenzivně bojovat HP. To zavádí u svých tiskáren konkrétně softwarovou blokaci, která využití neoriginálních náplní zablokuje a jedinou možností je tedy použití originálních kusů, ať se vám to líbí nebo ne. Určitá obrana proti této novince sice existuje, nicméně zázračná není.

Celý článek »
Pohled na cartridge v tiskárně Brother 3 minuty čtení

XL. vs klasická velikost náplně: Bude pasovat do tiskárny?

7. 8. 2023

Pokud pro tisk využíváte inkoustovou tiskárnu, velmi pravděpodobně jste v ní již měnili cartridge za nové poté, co ve starých došla náplň. Při nákupu nových jste se pak zřejmě setkali s tím, že kromě originálních a kompatibilních nebo chcete-li alternativních náplní, bylo na výběr i ze standardních a XL verzí. Že nevíte, v čem se liší a v čem naopak shodují? Nevadí. V následujících řádcích vám rozdíl v krátkosti stručně a jasně vysvětlíme.

Celý článek »
Starší manželský pár griluje jídlo na grilu 8 minut čtení

Jak vybrat gril a objevit umění grilování

23. 6. 2023

Grilování je oblíbenou aktivitou mnoha lidí během teplých letních dní. Pokud se rozhodnete pořídit si vlastní gril, můžete si užít chutné pokrmy připravené přímo na ohni. Existuje několik typů grilů, které se liší v použitém palivu a jejich konstrukci. V tomto článku vám představíme různé typy grilů a poradíme vám, jak vybrat ten nejvhodnější pro vaše potřeby.

Celý článek »
Nákupní košík obsahující tiskárnu Samsung a dvě balení originálních tonerů HP, které jsou s tiskárnou kompatibilní. 3 minuty čtení

Proč nyní do tiskáren Samsung kupujeme tonery HP

1. 6. 2023

Zatímco v současnosti se svět tiskáren točí jen kolem několika málo výrobců, v minulosti se na něm pokoušelo prosadit poměrně velké množství výrobců. Jedním z nich byl i jihokorejský Samsung, který je v současnosti známý zejména pro své telefony, televize, ale třeba také bílou elektroniku. Ještě v roce 2016 však byl i pátým největším prodejcem tiskáren na celosvětovém trhu, přičemž zejména v Asii se mu tehdy dařilo velmi dobře. Ani tato pozice mu však nestačila, díky čemuž se zrodila dosud největší akvizice ve světě tiskáren.

Celý článek »
Vypnutá televize zavěšená na zdi obývacího pokoje. 6 minut čtení

Nejlepší televize 2023 aneb jak vybrat tu pravou pro vás

29. 5. 2023

Pryč jsou časy, kdy člověk při výběru televize rozhodoval mezi jednotkami modelů, které se od sebe lišily maximálně tak úhlopříčkou či tloušťkou. V dnešní době totiž naleznete na trhu nepřeberný výběr nejrůznějších modelů, které se od sebe liší snad ještě větším množstvím různých technologických vychytávek, ale samozřejmě i designem, velikostí či cenou. Jak vybrat televizi, která je přesně pro vás ta nejlepší? Přesně na tuto otázku se vám pokusíme odpovědět v následujících řádcích.

Celý článek »
2 minuty čtení