Články

2 minuty čtení

5 signálů, že potřebujete novou tiskárnu

17. 7. 2018

I když si koupíte sebenovější, sebemodernější a sebelepší tiskárnu, je třeba se smířit s tím, že na věky ji mít nebudete. Každý stroj, tiskárny nevyjímaje, se časem začne opotřebovávat anebo jednoduše přestane vyhovovat vašim požadavkům. Jak poznáte, že byste se měli začít poohlížet po nové tiskárně?

Celý článek »
2 minuty čtení

Dejte krabicím druhou šanci

22. 6. 2018

Přestože technologie se neustále vyvíjejí, některé věci zůstávají skoro až tvrdohlavě stále stejné. Třeba takové papírové krabice. Pokud si například objednáte něco na internetu, můžete si být téměř jisti, že vám zboží přijde zabalené do kartonového boxu.

Objednávky od TonerPartner nejsou výjimkou. Protože ale dbáme na životní prostředí a navíc víme, že život papírové krabice nemusí skončit po jedné cestě v nákladním prostoru poštovního kurýra, dali jsme dohromady několik tipů. Díky nim vám tak každá papírová krabice může sloužit i v době, kdy jste dávno zapomněli, co vám v ní původně přišlo.

Celý článek »
2 minuty čtení

Laserová tiskárna od A do Z: jak funguje

2. 5. 2018

Pokud jste si již prošli „soubojem“ laserová vs. inkoustová tiskárna, a za vítěze vybrali laserovou tiskárnu, možná jste zvědaví, jak tento přístroj funguje. Více vám prozradí následující řádky.

Celý článek »
2 minuty čtení

Není papír jako papír část 2: Zaostřeno na jakost

13. 3. 2018

Je-li u vás tisk na denním pořádku, jistě víte, že papír není jen jeden. Existuje několik druhů papíru, liší se různými parametry i podle toho, na co se při tisku používají. Ve dvou částech tohoto článku si postupně probereme nejběžnější i ty méně běžné druhy papíru, se kterými se při tisku můžete setkat.

Celý článek »
2 minuty čtení

Jak ušetřit až 80 % za tisk? Řešení: alternativní tonery

26. 2. 2018

Pravděpodobně každý, kdo někdy pořizoval nový toner do své tiskárny, stál před některým ze svých nákupů před rozhodnutím, jaký druh náplně zvolit. Na trhu totiž kromě originálních tonerů přímo od výrobců tiskáren existují také tonery neoriginální. Ty potom ještě rozlišujeme na repasované tonery a kompatibilní neboli alternativní náplně.

Celý článek »
2 minuty čtení

Jak se správně starat o tiskárnu

20. 11. 2017

Přestože tiskárnu dnes můžete pořídit již za pár stokorun, nejedná se rozhodně o zboží spotřební. I levnější tiskárna vám může sloužit několik let. A pokud si pořídíte tiskárnu dražší, několikaletou výdrž pravděpodobně i očekáváte.

Celý článek »