Články

3 minuty čtení

Jak si vytvořit vlastní kuchařku a další vychytávky do kuchyně

20. 9. 2021

“Kolik gramů másla bylo v tom receptu?” “Do které kořenky jsme schovali pepř?” Jestli se poznáváte, máme pro vás několik vychytávek, které vám usnadní pobyt v kuchyni. A co je nejlepší: všechny si je můžete za pár chvilek vytisknout na své tiskárně.

Celý článek »
3 minuty čtení

Co s použitým tonerem do tiskárny? Renovace i nový chodník

13. 9. 2021

Další prázdná cartridge… Než prázdnou náplň do tiskárny vyhodíte, zamyslete se, zda ji nemůžete ještě využít. Jak ji úspěšně recyklovat, kde našli pro tonery nové uplatnění a kam prázdné náplně nakonec vyhodit, až přece jen doslouží?

Celý článek »
3 minuty čtení

Psychologie barev: jak barvy působí a na co si dát při jejich tisku pozor?

6. 9. 2021

Rozhodujete se na základě rozumu, nebo emoci? Ač ve své odpovědi pravděpodobně sázíte na první možnost, řada psychologických výzkumů ukazuje na druhou variantu. Lidé jsou emoční tvorové a jejich aktuální náladu mění třeba i barvy, které vidí. Jak je při tisku propagačních materiálů využít správným způsobem?

Celý článek »
3 minuty čtení

6 tipů jak připravit zajímavou prezentaci nejen do práce

31. 8. 2021

Stres z prezentování patří k nejčastějším obavám lidí. Naštěstí existují způsoby, jak tento strach z vystupování na veřejnosti zmírnit. Tím nejsnazším je vyladěná prezentace.

Celý článek »
2 minuty čtení

Ochrana sluchu v praxi: průvodce nařízeními a pomůckami

16. 8. 2021

Sluch je hned po zraku druhým nejdůležitějším lidským smyslem. Pro jeho ochranu existuje celá řada pomůcek - od jednoduchých špuntů do uší po sluchátka. Jakými zákony se ochrana sluchu řídí a které pomůcky vybrat?

Celý článek »
3 minuty čtení

Zaseknutý papír v tiskárně: 5 nejčastějších důvodů a jak je vyřešit

12. 8. 2021

Možná se vám to už přihodilo - ve spěchu tiskněte důležité podklady na poradu a odpočítáváte každou sekundu, když se papír v tiskárně najednou zasekne. Co teď? Řešení tohoto problému naštěstí není tak složité, jak by se na první pohled mohlo zdát.

Celý článek »