Články

2 minuty čtení

Jak vybrat EET a pokladní tiskárnu

1. 3. 2021

Už několik let platí pro řadu firem a živnostníků povinnost zasílat údaje o prodeji zboží do tzv. elektronické evidence tržeb (EET). K tomu je potřeba mít speciální EET pokladnu, která je vybavena zařízením pro tisk účtenek. V tomto článku zjistíte, jak tuto tiskárnu správně vybrat.

Celý článek »
3 minuty čtení

Plotrová tiskárna a velkoformátový tisk: jak vybrat správné zařízení

15. 2. 2021

Přestože si to většinou neuvědomujeme, jsou velkoplošné tisky běžnou součástí našeho života. Při cestě do práce míjíme velké reklamní plochy, v zaměstnání zase pracujeme třeba s nadrozměrnou projektovou dokumentací. Co přesně je ale k velkoformátovému tisku potřeba? A má nějaké nevýhody?

Celý článek »
5 minut čtení

5 tipů, jak vybrat skartovačku + výpočet rychlosti skartace

8. 2. 2021

Ať už sháníte skartovačku do kanceláře nebo pro domácnost, základem úspěchu je výběr podle správných parametrů. V tomto článku vám prozradíme, co je tzv. stupeň bezpečnosti, jaké další materiály kromě papíru je možné skartovat, jak vypočítat rychlost skartace či zda je možné zlikvidovaný papír recyklovat.

Celý článek »
2 minuty čtení

Jak vytisknout jmenovky, vizitky a další propagační materiály?

18. 1. 2021

Potřebujete rychle zpracovat a vytisknout reklamní materiály a copycentrum není po ruce nebo vás zkrátka tlačí čas? Žádný strach, dnes už vizitky i letáky zvládnete zpracovat svépomocí - i s obyčejnou tiskárnou. Přečtěte si, jak vytvořit takové propagační tiskoviny, se kterými si ostudu neutrhnete.

Celý článek »
3 minuty čtení

Příběh značky Dell: od montování počítačů na koleni po technologického giganta

11. 1. 2021

Dell dnes patří za jednu z největších technologických společností světa. Firma zaměstnává přes 165 tisíc lidí a její majitel okupuje přední příčky nejbohatších lidí planety. Nebylo tomu tak ale vždy. Ještě před tím, než se Dell vrhl do prodeje tiskáren a dalších komponent byly jeho hlavním produktem montované počítače. Nápad na jejich prodej se urodil v hlavě 19letého amerického studenta.

Celý článek »
2 minuty čtení

Co znamenají písmena v názvu tiskárny?

4. 1. 2021

Přemýšleli jste někdy nad tím, jaký je význam písmen d, t či n ve jménu tiskárny? Výrobci jimi označují různé funkce tiskového zařízení - a pokud si je zapamatujete, snadno na první pohled poznáte, co vám tiskárny a multifunkční zařízení mohou nabídnout.

Celý článek »