Články

2 minuty čtení

Jak správně napsat adresu na obálku? Jde to i na PC

20. 12. 2021

Při odesílání dopisů, pohledů a dalších druhů zásilek je správně nadepsaná adresa tím nejdůležitějším úkolem. Pouze se správně vyplněnou a čitelně nadepsanou adresou se vaše zásilka skutečně dostane tam, kam ji posíláte. Mrkněte se na vzor, jak správně napsat adresu, jak by nadepsaná obálka měla vypadat, nebo ji rovnou zkuste místo trápení se s propiskou vytisknout z počítače.

Celý článek »
3 minuty čtení

Jak vyrobit originální přání nejen k narozeninám

13. 12. 2021

Zapomeňte na přáníčka z obchodu. Své blízké mnohem více potěšíte originálním přáním, které si snadno připravíte sami doma. Ať už se jedná o přání k narozeninám, výročí, uzdravení nebo jen tak pro radost, popusťte uzdu své fantazii a dejte svému okolí vědět, jak vám na něm záleží. S těmito tipy se z vás stane umělec raz dva.

Celý článek »
2 minuty čtení

Jak si Montessori karty vyrobit doma pomocí tiskárny

6. 12. 2021

Vzdělávání podle principů Montessori systému zažívá v posledních letech obrovský boom nejen v předškolní výchově, ale i doma. Ne všichni rodiče si ale nákladné karty mohou dovolit. Naštěstí je lze vyrobit doma - jen s pomocí tiskárny.

Celý článek »
2 minuty čtení

Vánoční tvoření s dětmi: DIY ozdoby, které zvládne celá rodina

29. 11. 2021

Vánoce jsou příležitostí k tomu trávit více času s rodinou. Ponořte se do vánoční nálady už během adventu a vytvořte si originální vánoční výzdobu, se kterou vám pomohou i děti. Kromě jedinečné vyzdobeného domova vás i vaše ratolesti tvoření vánočních dekorací zabaví po mnoho zimních odpolední! Přečtěte si naše návody na tvoření nejen z papíru a vyzkoušejte je ještě letos.

Celý článek »
2 minuty čtení

DIY vánoční dárky s tiskárnou - jak vytvořit poukaz, samolepky a další

22. 11. 2021

Vánoce jsou za rohem a rádi byste své nejbližší obdarovali něčím trochu originálním? Nebo vám už na nákup dárků jednoduše nezbývá čas? Žádný strach, s našimi tipy vykouzlíte skvělou nadílku i s obyčejnou domácí tiskárnou!

Celý článek »
2 minuty čtení

Levná tiskárna pro home office? Vejdete se i do 4 000 Kč

8. 11. 2021

Práce z domova je v řadě firem už delší čas standardem. K jejímu vykonávání je samozřejmě zapotřebí počítač, často se ale neobejde ani bez tiskárny. A ačkoliv jsou rozpočty zaměstnavatelů napjaté, kvalitní zařízení pořídíte i za 4 000 Kč. Nevěříte?

Celý článek »