Články

2 minuty čtení

Může sledování seriálů v pracovní době zvýšit vaši produktivitu?

17. 5. 2019

Načapal vás někdo, jak si pouštíte nový díl Hry o trůny? Možná si nedovedete představit, že byste v pracovní době pařili videohry nebo se účastnili nervy drásajícího zápasu ve stolním fotbálku. Přitom budování zábavních a odpočinkových zón se stává v pokrokových firmách v současnosti trendem. Protože ti chytří pochopili, že odpočatý zaměstnanec, je dobrý zaměstnanec.

Celý článek »
2 minuty čtení

Proč je doplňování prázdného toneru špatný nápad

16. 5. 2019

Doplňování prázdného toneru svépomocí vás s největší pravděpodobností sice nezabije, ale rozhodně vás ani - řečeno Nietzschem - neposílí. Zato může nevratně poškodit vaši tiskárnu.

Celý článek »
2 minuty čtení

10 tipů, jak změnit svou kancelář na eco-friendly

13. 5. 2019

Ekologické smýšlení se pomalu, ale jistě vkradlo do našich domácností. Recyklujeme, snažíme se nevytvářet odpad, šetříme energiemi, zkrátka bereme ohled na naši planetu. Daří se nám to ale i na pracovištích? Trvalá udržitelnost není jen trendem, ale stává se nezbytností. Změňte i vy svou kancelář na eco-friendly.

Celý článek »
3 minuty čtení

Když toner v laserové tiskárně hatí tisk - 5 nejčastějších problémů a jejich řešení

13. 5. 2019

Taky vám vždycky vaše tiskárna vypoví službu v nejméně vhodný okamžik? Člověk by řekl, že snad mají zabudované speciální čipy na to, aby mohly vypovědět službu přesně v tu chvíli, kdy spěcháte na schůzku, nebo máte pět minut před deadlinem. Přečtěte si, jak vyřešit nejčastější problémy s tonery, a (téměř) žádná chybová hláška vás už nepřekvapí.

Celý článek »
4 minuty čtení

7 (ne)tradičních tipů na zvýšení efektivity v práci

1. 5. 2019

Prokrastinace. Slovo, které byste ještě před 10 lety marně hledali ve slovníku cizích slov. Jde o lenost, roztěkanost, neochotu pracovat. Pokud vás právě tento fenomén moderní doby trápí, vždy s tím jde něco dělat. Poradíme pár triků, jak můžete práci zefektivnit.

Celý článek »
4 minuty čtení

Včasná a poctivá údržba tiskárny - o problém méně

30. 4. 2019

O své věci bychom se měli starat jako o oko v hlavě. Čím jsou (nám) dražší, tím větší péči o ně bychom měli vynaložit. Doporučíme vám, jak vhodnou péčí prodloužit tomuto užitečnému zařízení životnost.

Celý článek »