Články

2 minuty čtení

Jak přežít léto v kanceláři

17. 6. 2019

Tento rok se nástup léta trochu opozdil. Respektive opozdil se nástup tropických teplot, které někteří vítají a jiní zase proklínají. Zejména ti druzí vědí, že vyrovnat se s vysokými třicítkami (hovoříme o teplotách, nikoliv o urostlých zástupkyních něžného pohlaví), není vždy snadné. Musíte-li horké dny přetrpět v kanceláři, zkuste se držet našich doporučení, která vám přinášíme.

Celý článek »
3 minuty čtení

Jak funguje inkoustová tiskárna

14. 6. 2019

Tisk referátu, podkladů na meeting ani fotek z dovolené není pro inkoustovou tiskárnu problém. Přidejte multifunkci skeneru a kopírky, vše znásobte nízkou pořizovací cenou, a hned je jasné, proč jsou inkoustové tiskárny v domácnostech tak oblíbené. Pravděpodobně máte taky jednu doma. Máte ale tušení, jak inkoustová tiskárna funguje?

Celý článek »
2 minuty čtení

Vše, co jste kdy chtěli vědět o skenování (ale báli jste se zeptat)

10. 6. 2019

Skenery nebo multifunkční zařízení se skenerem stále častěji nacházejí využití v kancelářích nadnárodních koncernů i malých firem. Neobejdou se bez nich drobní živnostníci ani státní úřady. Nově se tyto užitečné přístroje zabydlují i v běžných domácnostech. A jak jste na tom se skenováním vy?

Celý článek »
4 minuty čtení

Boříme mýty o kompatibilních tonerech: Poškození tiskárny nehrozí

8. 6. 2019

Kolem nákupu kompatibilních, tedy neoriginálních náplní do tiskáren koluje řada mýtů. Také máte strach, že by kompatibilní toner mohl poškodit vaši tiskárnu, nebo že jeho použitím přijdete o záruku? Přečtěte si náš článek a zjistíte, že obavy nejsou na místě.

Celý článek »
2 minuty čtení

Výroba tonerového prachu aneb jak zvládnout CMYK

30. 5. 2019

Pokud si myslíte, že se autor tohoto textu rozhodl psát článek z oblasti auto-moto, navíc si pořádně nezkontroloval nadpis a nechal v něm trapný překlep, mýlíte se. Následující řádky jsou věnovány tonerovému prášku, jeho složení i způsobu výroby.

Celý článek »
2 minuty čtení

Refill kit vs. nový toner - jaké jsou výhody nových tonerů

29. 5. 2019

Refill kit je anglický název pro plnicí sadu, která umožňuje uživatelům doplnit inkoust do cartridge či tonerový prášek do tonerové kazety tzv. svépomocí. Jde snad o jednu z cest, jak ušetřit náklady na tisk? Těžko říct, nejen cesty Páně bývají nevyzpytatelné…

Celý článek »